Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

Cégünk bemutatása

 

A LogSol Kft. szünetmentes megoldások fejlesztésével immáron 19 éve folytatja tevékenységét, elmondható, hogy az aggregátorok gyártása révén közép-európai régiós szinten is a piac meghatározó szereplője. Szabadbattyánban 2 gyártócsarnokunkban közel 3000 nm2-en folyik a termelés, közeli terveink között további bővülés szerepel.  Jelenleg épp az észak-magyarországi régióban szervezzük új kirendeltségünket, folyamatos létszám,- és forgalomnövekedésünk dinamikus. Az aggregátorok gyártására és kereskedelme, valamint szünetmentes tápegységek kereskedelme tevékenységek vonatkozásában  ISO  9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

 

 

A cég kereskedelmi központja Budapesten működik, a bel – és külpiaci értékesítés koordinációja ott történik.  A belföldi piacon túl értékesítettünk már például Szlovákiába, Szlovéniába, Indonéziába, Sierra Leonéba, Ugandába. Növekedésünk dinamikus, a „MAAG” márkanevünkkel fémjelezett aggregátoraink egyre több országban vannak jelen.

Szolgáltatásaink: Az új berendezések értékesítésén túl karbantartási és szervizelési tevékenységet is folytatunk, kiemelném új szolgáltatásunkat, a távfelügyeletet, mely arra is alkalmas, hogy távvezérléssel áramfejlesztő berendezéseket akár indítsuk, kisebb beavatkozásokat távolról elvégezzünk. Eladásunk berendezések bérbeadásával egészül ki, számos neves rendezvényen gépparkunk biztosítja a folyamatos áramellátást.

Referenciák: Büszkén mondhatjuk el, hogy ügyfeleink három földrészről, Európából, Afrikából és Ázsiából tiszteltek meg bizalmukkal. Csak néhány számadat az elmúlt üzleti évek teljesítményéből. Több, mint 80 MW-nyi teljesítményű eszköz telepítése és túl a 600-ik eszköz üzembe helyezésen. Ezek a számok magukért beszélnek. Reméljük, hogy rövid időn belül Önt is üdvözölhetjük megrendelőink népes táborában.