Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

 
A LogSol Kft. kiemelten fontosnak tartja az információs önrendelkezési jog tiszteletben tartását. Cégünk működéséből kifolyólag jogi személyek adatait kezeli (pl. cégnév, forma és elérhetőségi adatok), valamint természetes személyek személyes adatait (pl. név, cím és elérhetőségi adatok), mely esetekben korlátozott adatkezelésre törekszik.

Adatainak biztonsága fontos számunka, ezért a LogSol Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai, szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Jelen adatvédelmi irányelvek elmagyarázzák, hogy miként kezeljük az Ön személyes adatait, függetlenül attól, hogy webáruházunk vásárlója, weboldalunk felhasználója, ügyfelünk, beszállítónk, partnerünk vagy egyéb cégünkkel kapcsolatban álló személy.

Tájékoztatjuk, hogyan használjuk fél és kezeljük személyes adatait, és mindeközben hogyan felelünk meg az Önnel kapcsolatos jogi kötelezettségeknek.

A LogSol Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy adatkezelési gyakorlata megfelel a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. Az adatkezelő fenntartja magának a jogot jelen Adatvédelmi tájékoztató időről időre történő megváltoztatására, melyeket weboldalunkon, illetve a Webáruházunkban teszünk közzé.

 

Az adatkezelő adatai

Név: LogSol Kft.  (aggregátor webáruház)

Cím: 1116 Budapest, Hunyadi János út 162.

Adószám: 12742365-2-43

Cégjegyzék szám: 01 09 302828

Az adatkezelésért felelős: Kovács Krisztina ügyvezető

E-mail: info@logsol.hu

Telefon: 06 30 633 85 20

Fax: 06 22 501 132

 

A szabályzat hatálya

Jelen Adatvédelmi szabályzat tartalmazza az Aggregátor Webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, hírlevelek küldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat és egyéb adatkezelésre vonatkozó szabályokat.

Nyomozóhatóság, ügyészség, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, valamint jogszabály felhatalmazása alapján más szervek a LogSol Kft-t megkereshetik törvényi felhatalmazás esetén tájékoztatás adása, adatok közlése és átadása, továbbá iratok rendelkezésre bocsátása érdekében. A LogSol Kft. a fentiek szerint - jogszabályban meghatározott, indokolt - megkeresés alapján a kezelt személyes adatokat kizárólag a megkeresés céljának megvalósulása érdekében feltétlenül szükséges mértékben szolgáltat ki.

Jelen Adatvédelmi szabályzat a LogSol Kft. által folytatott minden olyan teljesen, vagy részben automatizált, valamint manuális módon végzett adatkezelésre és adatfeldolgozásra kiterjed, amely természetes személy, valamint szervezet adataira vonatkozik.

 

Adatkezelés

Az Ügyfelektől (Vásárlóktól) gyűjtött és tárolt adatok valójában nagyon korlátozottak. Általában csak az elérhetőségekre van szükségünk, vagy szervezeténél dolgozó kapcsolattartók adataira (pl. név, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám és e-mail cím) annak érdekében, hogy teljesíteni tudjuk a szerződéseket, megrendeléseket.

A Vásárló adataira (név, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím) a szerződés, megrendelés teljesítése és a szerződés későbbi bizonyítása érdekében van szükségünk, melyeket mindaddig tárolunk, míg törlését nem kéri. Kérésére töröljük rendszerünkből. A szolgáltatás megkezdésével a Vásárló elfogadja a jelen Adatvédelmi szabályzat feltételeit, amely folyamatosan elérhető az Aggregátort Webáruház oldalán. Adatai kezeléshez a Vásárló önkéntesen és egyértelműen ad hozzájárulást jelen tájékoztatónk alapján.

A LogSol Kft. a szerződés, megrendelés teljesítésétől eltérő célra a Vásárló személyes adatait nem használja. Az aggregátor Webáruház az oldalán különleges adatot ( a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az egészségi állapotra, a kórós szenvedélyre, a szexuális életre, stb.) nem gyűjt a Vásárlótól.

Az adatkezelő az adatkezelés során megőrzi a titkosságot, sértetlenséget. Az adatkezelő megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést, amely a Vásárló adatainak megóvására irányul.

A Webáruházban előfordulhatnak linkek más külső weboldalakra. A Webáruház nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakolatával kapcsolatban. Jelen Adatvédelmi szabályzat csak az Aggregátor Webáruházra vonatkozik.

A LogSol Kft. fenntartja magának a jogot jelen szabályzat időről időre történő megváltoztatására és magára nézve kötelezőnek ismeri el a tartalmát.

 

Adatgyűjtés

Az adatok gyűjtésének forrása önkéntes hozzájárulás.

Ezen adatok a LogSol Kft. -vel kapcsolatba lépő Vásárlók elérhetőségei. Általában telefonon, Webáruházon keresztül regisztrációval, személyesen, vagy e-mail-ben történő megkeresések, az általunk kínált termékek köréről történő érdeklődések, vagy vásárlási szándék, továbbá új termékek, szolgáltatások iránti érdeklődés esetén.

Webáruházunk látogatása során - függetlenül attól, hogy végül szolgáltatásunk használata mellett dönt-e - az áruházi rendszer rögzíti a látogatók IP címét, a dátumot, valamint weboldalunk megtekintésének időpontját és gyakoriságát, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen kívül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai, statisztikai jellegű célja van. A látogatói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése

 

a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget, személyes adatok felhasználására nem kerül sor, más információval nem kerül összekapcsolásra. A látogató személyének azonosítására az áruházi rendszer nem törekszik. Adatokat gyűjtünk a látogatókről akkor is, ha kapcsolatba lép velünk a weboldalon keresztül, például üzenetküldés, vagy regisztráció funkció használatával. Ezen adatokat automatikusan gyűjtjük sütik segítségével a látogató süti beállításának megfelelően. A szolgáltató az adatkat 5 évig tárolja, csak az adott szolgáltatással kapcsolatban használja. Az Aggregátor Webáruház szolgáltatója a Shoprenter Kft. 4028 Debrecen Kassai út 129.,  melynek Adatvédelmi tájékozatóját a következő linken olvashatja: https://www.shoprenter.hu/egyeb/adatvedelmi-nyilatkozat

 

Sütik

A süti egy kis méretű adatrészlet, amelyet a számítógépe merevlemeze tárol. Ezeket csaknem minden webhely használja és nem ártanak a rendszerének. A segítségükkel követjük a tevékenységét, hogy a lehető legzökkenőmentesebb élményben legyen része weboldalunk meglátogatásakor. Az általunk használt sütik a Webáruház látogató személyes adatainak felismerésére nem alkalmasak. Amennyiben ellenőrizni, vagy módosítani szeretné a Webáruház látogatója, hogy milyen típusú sütiket fogad el, akkor ezt rendszerint a böngésző beállításai között teheti meg. Amennyiben nem szeretne olyan sütiket fogadni, amelyek nem feltétlenük szükségesen a webhelyünk alapvető funkcióinak működéséhez, a látogató a böngésző beállításainak módosításával utasíthatja vissza ezeket.

A legtöbb internetes böngésző elfogadja a sütiket, de ha a látogató nem szeretné, hogy így gyűjtsünk adatokat, dönthet úgy, hogy mindet, vagy egy részüket fogadja el, vagy az összes sütit visszautasíthatja a böngészője adatvédelmi beállításain keresztül. Azonban az összes süti visszautasítása azt jelenti, hogy nem használhatja ki webhelyünk minden előnyös funkcióját. Minden böngésző különböző, ezért ellenőrizze böngészője "Súgó" menüjét, hogy megtudja, miként módosíthatja a sütibeállításokat. A sütikkel kapcsolatos további általános információkért, beleértve azt is, hogy miként kapcsolhatók ki, az aboutcookies.org weboldalon találhatók információk, miként törölhetők a sütik a számítógépről.

Vélemény írása

Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemény írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem mindig szükséges a regisztráció. Ez esetben a látogatónak csak a nevét és az e-mail címét kell megadnia. A név, az e-mail cím és a termékkel kapcsolatos vélemény nyilvánosságra kerül. Csak abban az esetben írjon véleményt, amennyiben ezt elfogadja.

 

Adatszolgáltatás

Az adatszolgáltatás önkéntes, melynek jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény Adatvédelmi Törvény biztosítja.

Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, illetve az adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben a Felhasználó mások adataival visszaél az adatszolgáltatás során, vagy nem pontos adatot ad meg, saját felelősséget nem vállal Webáruházunk a helytelen adatszolgálattásért.

Amennyiben 16 éven aluli gyermek szülője, vagy gyámja tudomást szerez arról, hogy gyermeke adatokat juttatott el a LogSol Kft-nek, akkor ezen adatok törlése érdekében a LogSol Kft. elérhetőségeinek bármelyikén fordulhat hozzánk. Ebben az esetben a gyermek adatait azonnal töröljük a nyilvántartásból.

Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra a regisztrációja módosításával. Természetesen Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését a nyilvántartásunkból. Kérelmének kézhezvételét követően 25 napon belül töröljük adatait, melynek megtörténtéről, illetve a kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokairól írásban, vagy - amennyiben hozzájárulását adja

- e-mail-ben tájékoztatjuk. Azonnali adattörlés egy folyamatban lévő megrendelés esetén nem lehetséges. Amennyiben személyes adataival kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel forduljon hozzánk levél formájában (LogSol Kft. 1116 Budapest, Hunyadi János út 162.), vagy e-mailben (info@logsol.hu). Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy a LogSol Kft. milyen adatokat rögzített Önnel kapcsolatban, és azokat miként kezeli, különös tekintettel a felhasználás céljára, időtartamára, jogalapjára, kérjük, hogy a LogSol Kft. elérhetőségeinek valamelyikén keressen fel bennünket. Az adatok nyilvántartásban való megőrzési - és ennek alapján tájékoztatási kötelezettségi - időtartamát jogszabály korlátozza, ami személyes adatok körében 5 évnél nem lehet rövidebb időtartam.

 

Az adatok kezelése, tárolása, feldolgozása

A LogSol Kft. adatbiztonsági feltételeinek érvényesítése érdekében gondoskodik az érintett munkavállalói megfelelő felkészítéséről. A LogSol Kft. munkatársai a Webáruház látogatóinak, regisztrálóinak, megrendelőinak személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kötelesek kezelni, gondoskodnak azok biztonságáról, az adatvédelem biztonságának maradéktalan betartása mellett. A természetes személyek adatainak tárolásához, feldolgozásához, továbbításához kapcsolódó informatikai eszközöket a LogSol Kft. megfelelő vírusvédelemmel látja el, illetve gondoskodik a fizikai védelemről is. A LogSol Kft.  munkavállalói a Webáruház adatvédelmi tájékoztatóját az adatkezelés megkezdése előtt megismerik.

Adatkezelést a Webáruház kezelő, számlázó, raktáros, valamint külső szerződéses partnerek végzik (pl. futárszolgálat, szállítmányozó vállalkozás, könyvelést végző külső cég), akik az adatok kezelését fokozott figyelemmel és bizalmasan kezelik.

A LogSol Kft. belső adatvédelmi és adattovábbítási nyilvántartással rendelkezik, melyben lefekteti a különböző adatcsoportok (Webáruházi felhasználók, vevők, munkavállalók) adatkezelési és adattovábbítási folyamatát.

A számviteli bizonylatokat (számlákat, szállítóleveleket) a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján őrzi meg a LogSol Kft.

 

Adatok továbbítása

Az adatokat védeni kell a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, megsemmisítés, jogosulatlan továbbítás és nyilvánosságra hozatal ellen.

A Webáruházunk használata során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés, megrendelés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik közre (pl. futárszolgálat, szállítmányozó vállalkozás).

A megrendelés elküldésével egyidejűleg a Vásárló kifejezetten hozzájárul személyes adatainak Futárszolgálat (szállítmányozó vállalkozás) részére történő továbbításához. Ekkor azonban az alvállalkozó a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni, csak a szerződés teljesítése végett legszükségesebb mértékig. LogSol Kft. szerződéses partnerei, akik a LogSol Kft.. részére nyújtott szolgáltatásokon keresztül hozzáférhetnek az Ön adataihoz kötelesek ezeket titokban tartani és a szerződéses szolgáltatásokon kívüli egyéb célokra nem használhatják fel azokat.

Adatfeldolgozók, akik a szerződés, megrendelés teljesítésével kapcsolatban adatait kezelik: a Webáruház üzemeltető, a futárszolgálat (szállítmányozó vállalkozás), a LogSol Kft. könyvelését végző cég. A szerződés, megrendelés teljesítése végett harmadik félhez továbbított adatok kezelését végző harmadik fél adatkezelési gyakorlatáért a LogSol Kft. nem vállal felelősséget.

 

Harmadik országba az Aggregátor Webáruház adatokat nem továbbít. A Webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal a LogSol Kft. nem kapcsolja össze.

Csak abban az esetben adjuk tovább a látogató adatait a hozzájárulása nélkül, ha azt jogszabály, hatóság, vagy bíróság elrendeli.

Amennyiben a LogSol Kft. a jövőben egy másik céggel egyesül, vagy egy másik cég felvásárolja (vagy komoly egyeztetéseket folytat erről a lehetőségről) személyes adatait megoszthatjuk a cég (potenciális) új tulajdonosaival.

A GDPR-ben előírt követelmények alapján történő beazonosítás alapján tájékoztatás adunk Vásárló számára a róla kezelt adatokról a Vásárló írásban érkezett kérésére.

 

Marketing tevékenység

A LogSol Kft. a jogszabályoknak és követelményeknek megfelelően az általa forgalmazott termékek népszerűsítése, új fejlesztésű termékek promóciója, akciók ismertetése céljából hírlevelet küldhet önkéntes adatszolgáltatóknak, telefonon keresheti a megrendeléssel kapcsolatos egyeztetés céljából (pl. további termék ajánlása, vagy nem kompatibilis termékek rendelése esetén). A hallgatólagos beleegyezés a hozzájárulás egy speciális típusa, mely akkor alkalmazható, ha korábban már kapcsolatba lépett velünk. A hallgatólagos beleegyezéssel adottnak vesszük a hozzájárulását, amíg le nem iratkozik. Amennyiben nem elégedett ezzel a tevékenységgel, bármikor leiratkozhat tőlünk érkező marketing anyagok fogadásáról. Amennyiben nem elégedett a marketing megközelítésünkkel, barmikor jogában áll visszavonni a hozzájárulását.

 

Jogok, jogorvoslati lehetőségek

A regisztráció, megrendelés, érdeklődés elküldése során megadott adatok helyességéért a Vásárló felel.

A hozzáférési, helyesbítési, korlátozási, hozzájárulás visszavonási, adathordozhatósági, tiltakozási, töröltetési jogok bármelyikével élni kívánó Vásárló, látogató kérését a GDPR-ben előírt követelmények alapján történő beazonosítás után teljesítjük a törvényi előírásoknak megfelelően.

Érintett hozzáférési kérelme - tájékoztatáshoz való jog: Az érintett megerősítést kérhet tőlünk írásban azzal kapcsolatban, hogy milyen adatokat tárolunk róla egy adott pillanatban, és kérelmezheti ezen információk módosítását, frissítését, vagy törlését. Kérelmének teljesítéséhez kérhetjük a személyazonossága megerősítését, esetleg további információkat is. Amennyiben hozzáférést biztosítunk az érintettről tárolt információkhoz, nem számítunk fel ezért díjat kivéve, ha a kérelme "egyértelműen megalapozatlan, vagy túlzó". Abban az esetben, ha ezen információkról további másolatokat kér tőlünk, ha ez jogilag megengedett ésszerű adminisztratív költséget számíthatunk fel. Ha arra jogi lehetőségünk nyílik, elutasíthatjuk kérelmét. Az esetleges elutasítás okáról minden esetben tájékoztatjuk. Kérheti továbbá az érintett, hogy adattovábbítás esetén kik és milyen célból kapták meg az adatokat. Az érintett kérésére tájékoztatást adunk adatai kezeléséről, úgymint milyen adatokat és milyen formában kezelünk, különös tekintettel a felhasználás céljára, időtartamára és jogalapjára.

Helyesbítéshez való jog: Az érintettnek jogában áll kérelmezni, hogy helyesbítsünk minden olyan pontatlan, vagy hiányos személyes adatot, amelyet vele kapcsolatban kezelünk. Ha megosztottuk személyes adatait harmadik felekkel, értesítjük őket a helyesbítésről kivéve, ha ez nem lehetséges, ha már aktualitását vesztett, vagy aránytalan erőfeszítést igényel. Arról is értesítjük az érintettet, hogy mely harmadik féllel osztottuk meg a pontatlan, vagy hiányos személyes adatokat. Ésszerűtlen kérés esetén nem teljesítjük kérelmét, döntésünk okait indokoljuk. A vásárló regisztrációja módosításával saját maga helyesbítheti személyes adatait.

A kezelés korlátozásának joga: Az érintettnek jogában áll kérelmezni, hogy személyes adatait bizonyos körülmények között korlátozottan kezeljük. Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban csak tárolhatjuk adatait és nem tudunk további kezelési tevékenységet végezni addig, amíg az érintett hozzájárulását nem adja, vagy nem válik szükségessé további kezelés jogi igények előterjesztése, érvényesítése vagy védelme, esetleg egy másik személy jogainak a védelme miatt.

Hozzájárulás visszavonásához való jog: Ha megszereztük a hozzájárulását a személyes adatai kezelésére bizonyos tevékenységek céljából (pl. szerződés teljesítéséhez, hírlevél küldéséhez) bármikor visszavonhatja a hozzájárulását és mi beszüntetjük az adott, korábban engedélyezett tevékenységet, hacsak nem gondoljuk úgy, hogy egy másik ok is indokolja az adatok kezelését ezen célból, amely esetben tájékozatjuk Önt erről a körülményről.

Adatok hordozhatóságának joga: Érintettnek jogában áll személyes adatait áthelyezni egyik adatkezelőtől egy másikhoz. Valójában ez azt jelenti, hogy képes átvinni a LogSol Kft. -nél tárolt adatokat egy másik online platformra. Annak érdekében, hogy ezt megtehesse, adatait rendelkezésére bocsátjuk. Közvetlenül továbbíthatjuk Önnek az adatokat. Az adatok hordozhatóságához fűződő jogok a következőkre vonatkoznak: az érintett által megadott személyes adatok és olyan személyes adatok, amelyeket a hozzájárulása alapján, vagy egy szerződés teljesítése érdekében kezelünk. A Vásárló élhet az adathordozhatósághoz való joggal. A Webáruház részére adott személyes adatait visszakérheti, más adatkezelőnek átadhatja. Az újabb adatkezelő adatkezelési gyakorlatáért a LogSol Kft. felelősséget nem vállal.

Az adathordozhatósági folyamat elindítása írásban kérhető a LogSol Kft. elérhetőségein (e-mail-ben, vagy levélben).

Tiltakozáshoz való jog: A Vásárló, látogató tiltakozhat személyes adatainak nem törvényes kezelése esetén, amennyiben tudomást szerez arról, hogy a LogSol Kft. nem megfelelően kezeli adatait. A tiltakozást a LogSol Kft. a lehető legrövidebb időn belül (legfeljebb 15 nap) megvizsgálja és ennek eredményéről írásban értesíti érintettet.

Töröltetéshez való Jog: A személyes adatot törölni kell, ha az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt. Az érintettnek jogában áll kérelmezni a személyes adatai törlését, ha:

  • az adatok már nem szükségesek arra a célra, amely miatt eredetileg kezelték őket
  • korábban megadta, később visszavonta a hozzájárulását az adatkezeléshez és nincs egyéb érvényes indoka annak, hogy folytassuk az adatok kezelését
  • az adatokat törvénytelenül kezelték (vagyis a GDPR előírásainak nem megfelelő módon)
  • szükséges az adatok törlése annak érdekében, hogy megfeleljünk a ránk, mint adatkezelőre vonatkozó törvényi előírásoknak
  • ha kezeljük az adatokat, mert jogos érdekeink alapján azt szükségesnek ítéljük, Ön kifogásolja a kezelést, mi pedig nem tudunk olyan elsőbbséget élvező jogi alapot bemutatni, amely indokolná az adatkezelés folytatását
  • ha tudomást szerez 16 éven aluli gyermek szülője, vagy gyámja arról, hogy gyermeke személyes adatokat juttatott el a LogSol Kft. részére

A törlésről az érintettet, továbbá az adattovábbítás során érintetteket értesíteni kell. Az értesítés mellőzhető, ha az érintett jogos érdekét nem sérti. Amennyiben adatai továbbításra kerültek a LogSol Kft. tájékoztatja a többi adatkezelőt (pl. futárszolgálat, szállítmányozó vállalkozás) a Vásárló kéréséről, de felelősséget nem vállal más adatkezelőknél lévő adatainak tényleges törlésének tényéért.

A vásárló bármikor kérheti személyes adatai törlését a LogSol Kft. elérhetőségein írásban. Kérelmének kézhezvételét követően 25 napon belül töröljük adatait, melynek megtörténtéről, illetve a kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokairól írásban, vagy - amennyiben hozzájárulását adja - e-mail-ben tájékoztatjuk. Azonnali adattörlés egy folyamatban lévő megrendelés esetén nem lehetséges.

 

 

Panasz benyújtására vonatkozó jog: Személyes adatai védelméhez való jogát érvényesítheti a felügyeleti hatóságnál

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)      Posta cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu Telefon: (+36) 1 391-1400

Fax: (+36) 1-391-1410

A Vásárló kérheti lakhelye, vagy tartózkodási helye szerint illetékes hatóságokhoz való fordulás lehetőségét is. A LogSol Kft. elérhetőségei az Adatkezelő adatai fejezetben találhatóak.

Adatvédelmi incidens

A LogSol Kft. az adatvédelmi incidensekkel kapcsolatos intézkedésekről nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az érintett személyes adatokat, az érintettek körét és számát, az incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárításra megtett intézkedéseket, valamint a jogszabályban előírt egyéb adatokat.

Jogellenes kezelés, feldolgozás, vagy internetes támadás keletkezése esetén az Adatkezelő az incidens tudomására jutását követően a felügyelő hatóság felé legkésőbb 72 órán belül bejelentést tesz - kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságjogaira nézve.

 

Hatályos hazai és európai jogszabályok

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, vagy GDPR)

2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2013. évi V. törvény - a Polgári Törvénykönyvről

1995. évi CXIX. törvény - a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről 1997. évi CLV. törvény - a Fogyasztóvédelemről

1998. évi XIX. törvény - a Büntetőeljárásról 2000. évi C. törvény - a Számvitelről

2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

2003. évi C. törvény - az elektronikus hírközlésről

2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól

 

Záró rendelkezések

A LogSol Kft. fenntartja magának a jogot jelen Adatvédelmi szabályzat egyoldalú módosítására és magára nézve kötelezőnek ismeri el a tartalmát.

Jelen Szabályzat módosításakor valamennyi érintettet megfelelő módon tájékoztatni kell. A Webáruház Vásárlói az Adatvédelmi nyilatkozat menüben olvashatják a LogSol Kft. Aggregátor Webáruházának mindenkor hatályos Adatvédelmi Szabályzatát.

 

Hatályba lépés

Jelen adatvédelmi szabályzat 2020. április 01.-én lép hatályba.